Fostul presedinte al PNL Arad, Sever Jurca, a reclamat, ieri, ca amanarea alegerilor din organizatia judeteana a fost decisa la Bucuresti pentru ca liderii de la centru ar urmari impunerea unui singur candidat. "Conducerea centrala incearca sa impuna, prin constrangere, un candidat si o lista unica, eliminand practic competitia si nesocotind optiunea liberalilor aradeni pentru schimbare si democratie", se arata in comunicatul semnat, alaturi de Jurca, de alti fosti lideri liberali, care au demisionat recent din partid.

Liderul interimar al PNL Arad, Ioan Gheorghe Florea, neaga ca se urmareste eliminarea unor candidati. "Si noi vrem competitie si invitam pe oricine sa candideze. Daca cineva din partid se simte indepartat, sa o spuna. Cu reclamagii din afara partidului nu am ce discuta", a spus Florea. Conferinta judeteana de alegeri a PNL Arad, care ar fi trebuit sa aiba loc in 8 octombrie, a fost amanata cu trei luni, dupa ce conducerea centrala a partidului a constatat nereguli privind listele de delegati desemnati sa participe la alegerea noului lider judetean.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.