Fondatorul PSD, senatorul Ion Iliescu, a declarat, marti seara, ca ramane la parerea potrivit careia unii membri ai partidului, cu probleme de imagine, ar trebui sa faca un pas inapoi.

Fostul sef al statului a afirmat ca are in vedere anumite nume, pe care nu a dorit insa sa le dea publicitatii. Ion Iliescu a precizat insa ca, pana ce nu se demonstreaza ceva in mod concret, are toata consideratia pentru colegii sai.

"Este o chestiune de judecata personala si a fiecarei organizatii in legatura cu responsabilitatea care revine unora sau altora. Dar sunt asemenea glasuri in partid, care sunt motivate, pentru ca partidul trebuie sa iasa cu fata curata, iar cei care au adus prejudicii imaginii partidului trebuie sa faca acest pas", a spus Ion Iliescu.

Pe de alta parte, senatorul social-democrat a afirmat ca PSD poate face propuneri proprii pentru postul de comisar european, candidatura ce ar putea fi apreciata. Intre cei care ar merita acest post se numara - in opinia lui Ion Iliescu - Vasile Puscas si Adrian Severin.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.