Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a declarat, luni seara, la Antena 3, ca actualul Parlament e intesat de ofiteri acoperiti, afirmatie fara precedent. "Va spun un lucru pe care l-am cercetat, nu pot sa-l documentez, dar nu o sa dau nume, nu o sa aveti probleme de drept la replica, Parlamentul Romaniei este plin cu ofiteri acoperiti ai actualelor servicii secrete. Si sa vedeti cit de dramatic e lucrul asta. Legea spune ca nu poti sa candidezi pentru un mandat de senator sau deputat daca esti ofiter activ, acoperit sau nu. Multi au fost facuti ofiteri acoperiti inainte de a intra in Parlament, au candidat ilegal sub promisiunea ca niciodata acest lucru nu va fi aflat, pentru ca ofiterii acoperiti nu se deconspira. Oamenii astia au ajuns in Parlament si sint sub control total. Pentru ca daca nu mai asculta e posibil sa fie pedepsiti, li se arata public dosarul de ofiter acoperit, asa ca sint obligati sa asculte.

Acum depinde daca strategia serviciilor e una buna pentru tara sau nu. Sau daca e o strategie a serviciilor in general sau e o strategie individuala a unor sefi de servicii care pot sa coordoneze. Asta-i o drama. Si comenzile pe care le vedeti in clasa politica, oameni care actioneaza ciudat, parca sint ghidonati din spate, este din cauza acestei obligatii pe care o au". Gusa a mai spus ca "toate partidele istorice au fost infiltrate la inceputul anilor `90 de catre o pleiada de informatori ai fostei Securitati sau ai fostei Directii de Informatii Externe".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.