Grupul PSD din Senat a votat ieri in unanimitate pentru ca George Maior sa fie sprijinit de social-democrati pentru functia de director SRI.
La sedinta de ieri a senatorilor PSD, cele mai multe clarificari au fost cerute in legatura cu zvonurile privind o eventuala participare a PSD la guvernare dupa 1 ianuarie 2007. Mircea Geoana a trebuit sa dea o serie de explicatii. Cel mai curios a fost insa senatorul Sorin Oprescu care a vrut sa stie cum s-a ajuns la aceasta nominalizare. Surse din grup spun ca Geoana le-a povestit senatorilor cum a fost sunat de Traian Basescu si cum l-a chemat la Cotroceni pentru a-l anunta de intentiile lui in ceea ce-l priveste pe Maior.

Liderul social-democratilor le-a mai spus senatorilor ca Basescu l-a anuntat ca Marian-Jean Marinescu este nominalizarea de rezerva daca PSD refuza. Geoana le-a mai spus senatorilor pesedisti ca lucrurile s-au desfasurat mult prea repede, astfel incat nu a mai avut timp sa convoace conducerea partidului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.