Fostii lideri liberali Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, aflati in pragul excluderii din partid, au gasit sprijin din partea unuia dintre ex-parlamentarii liberali.
Radu F. Alexandru, senator in legislatura 2000-2004, i-a scris, ieri, lui Calin Popescu Tariceanu, cerandu-i sa opreasca atacurile "imunde" la adresa fostilor lideri ai partidului. "Sunteti dator sa interveniti si sa stopati imediat atacul imund care s-a pus la cale nu atat impotriva lui Theodor Stolojan si al lui Valeriu Stoica, cat, in primul rand, impotriva intereselor PNL", a aratat Radu F. Alexandru, citat de Mediafax. El i-a scris premierului ca, si datorita lui Stolojan, este primul liberal care a ocupat, dupa o intrerupere de 67 de ani, pozitia de sef al guvernului, in timp ce Valeriu Stoica a fost primul "care a inteles" necesitatea plasarii PNL in interiorul unei aliante politice care sa poata castiga alegerile.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.