Liberalii Radu Stroe si Crin Antonescu au confirmat ieri intalnirea pe care seful statului, Traian Basescu, a avut-o saptamana trecuta la Vila Lac 3 cu premierul Calin Popescu Tariceanu si cativa membri din conducerea PNL
Jurnalul National a relatat in editia de joi despre reuniunea de taina de la resedinta de protocol din Primaverii, la care au participat presedintele Basescu si premierul Tariceanu, alaturi de liberalii Puiu Hasoti, Crin Antonescu, Radu Stroe si alti doi membri ai conducerii liberale. Ieri, secretarul general al Guvernului, liberalul Radu Stroe, a confirmat pentru Jurnalul National ca intalnirea a avut loc. Mai mult decat atat, Radu Stroe a si recunoscut ca a participat la reuniunea care a durat doua ore. "Nu stiu sa mai spun ziua. A fost intr-o seara. Dupa parerea mea, acea intalnire a fost in mod indirect declansata de presedinte", a spus Radu Stroe.

Personal, el crede ca seful statului a vrut sa vada pentru ultima data punctul de vedere al PNL inainte "de a arunca pe piata" propunerile pentru sefia Serviciilor secrete. El a mai spus ca liberalii nu stiau la momentul intalnirii de cele doua nominalizari si ca ei s-au dus la intalnire sa discute despre programul de guvernare si integrarea Romaniei in UE la 1 ianuarie 2007. "Dar impresia mea personala este ca, de fapt, domnia sa a dorit sa vada cum merg lucrurile", a precizat Stroe.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.