Taine la Vila Lac 3 - Negocieri Basescu - PNL
Cinci lideri PNL, impreuna cu premierul Tariceanu, au calcat saptamana trecuta pragul Vilei Lac 3, pentru a-i cere pace presedintelui Basescu. Intalnirea, tinuta in secret, nu a produs nici o concluzie: liberalii il vor pe Tariceanu premier pana la capat, Basescu vrea anticipate.

Timp de o saptamana, despre cararea batuta de Tariceanu, alaturi de Puiu Hasoti, Crin Antonescu, Radu Stroe si alti doi membri ai conducerii PNL, la resedinta de protocol din Primaverii nu s-a suflat o vorba. Liberalii ar fi venit sa-i ceara sefului statului sa faca pace. Sa nu ii mai atace, cu alte cuvinte. Dar si sa... il lase in functie pe Calin Popescu Tariceanu, pana la finalul mandatului sau, in 2008. Traian Basescu ar fi pledat din nou pentru anticipate, invocand, ca si in discutiile cu liderii PD, sondajele de opinie care arata ca atat el, cat si Alianta, sunt pe trend descendent.

In plus, anii de dupa integrare sunt grei, iata ce s-a intamplat in Ungaria, si in mai toate tarile partidele aflate la putere in momentul integrarii nu au mai castigat alegerile.