Scrisorile de dragoste pe care senatorul PNL Mihai Lupoi le-a trimis prietenei sale in timpul liceului formeaza, in mare parte, dosarul acestuia de urmarit al Securitatii, in posesia caruia senatorul a intrat ieri si pe care a anuntat ca il va face public.

Lupoi s-a prezentat la CNSAS, pentru ca, in urma unei cereri mai vechi, institutia i-a pus la dispozitie o copie a dosarului sau de Securitate.

"Tariceanu ne-a cerut sa ne luam dosarele si sa le facem publice, iar eu asta voi face. Astazi am luat copia dosarului, cel mai tarziu luni, cand va reincepe activitatea Senatului, dosarul va fi pe Internet", a declarat senatorul PNL. Potrivit acestuia, in dosarul sau se afla mai multe scrisori de dragoste, pe care i le-a trimis prietenei sale la inceputul anilor '70, atunci cand era in clasa a 11-a la liceu.

Lupoi a explicat ca mama fetei, fost medic civil la policlinica militara din Bucuresti a anuntat Securitatea cu privire la faptul ca fiica sa are o relatie de dragoste cu un tanar "rebel", care ar fi vrut sa fuga din tara si sa devina "un hippie".

Lupoi a explicat ca din dosar reiese faptul ca, in urma acestor informatii, angajatii Securitatii i-au intrat in casa si au furat scrisorile pe care le trimitea prietenei sale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.