Daca Vadim Tudor nu mai pridideste, de ceva vreme incoace, sa sustina ca Traian Basescu are grave probleme de sanatate, fizice si psihice, din cauza consumului de alcool, fara sa il ia cineva in serios, cind o acuzatie asemanatoare vine din partea unui personaj precum istoricul Stejarel Olaru lucrurile capata o cu totul alta conotatie.
Luni seara, acesta a facut o afirmatie de natura sa puna pe ginduri, stiut fiind ca Olaru e un personaj citusi de putin extremist, ba chiar trece drept un cercetator de bun-simt si curajos. In emisiunea "Prim plan" de la TVR, in direct si la ora de virf, consilierul pe probleme de siguranta nationala al premierului a sustinut nici mai mult, nici mai putin, ca presedintele ar avea ceva probleme psihice.

Mai exact, Olaru a spus, vorbind despre desele contradictii care apar in discursul sefului statului: "Unii dintre noi il putem suspecta pe presedintele Basescu ca este abil, este un om politic abil, dar in momentul cind se petrec astfel de lucruri nu te poti opri sa nu te intrebi daca nu cumva este un om politic instabil, mental vorbind...". In aceeasi emisiune, Olaru a mai spus ca "Basescu este lipsit de scrupule" si ca "presedintele Basescu a colaborat eficient si permanent cu Securitatea".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.