O barfa care a inceput sa amuze niste budoaruri de partide e legata de framantari ideologice ale lui Dan Ioan Popescu. Fostul lider PSD are sentimentul ca intre domnia sa (cantarit la pachet cu dosarul de la DNA) si partidul sau au aparut incompatibilitati. Barbat cum e, s-a decis sa rupa pisica si sa-si paraseasca PSD-ul. Dar nici sa ramai, la varsta si conturile domniei sale, fara o insigna de partid la butoniera nu e cazul. Solutia care ni se parea si noua normala era traditionala ghena a partidelor, PC-ul.

Dar, surpriza, se pare ca nici ghena nu l-a dorit. E - si aici vine si motivul pentru care mustaceste lumea cand aude trasnaia - DIP isi incearca norocul la - pazea - PNL! Un vajnic tovaras de jaf, mare specialist in coruperi de prejudecati, numitul Bogdan Buzaianu, a inceput niste targuieli, scuze, negocieri preliminare. Ce spuneti? La PD? A, nu e interesant pentru fostul ministru PSD, o data pentru ca sunt prea scumpi, iar acum, dupa numirea surpriza de la SRI, riscul sa se trezeasca din nou in PSD, intrand in PD, e prea mare. Credeti ca e total neverosimil ca PNL-ul sa vrea sa-i intoarca presedintelui Basescu cadoul de la SRI si sa mai si incaseze cateva milioane colea?


Despre autor:

Academia Catavencu

Sursa: Academia Catavencu


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.