PE FURIS. Ieri, la pranz, Mircea Geoana a fost surprins intrand discret la Cotroceni, unde a stat doua ore si zece minute. Vizita liderului PSD nu a fost mentionata in comunicate de presa, avand un caracter discret.

Ea pare o replica a intalnirii dintre Nastase si Tariceanu de vineri dupa- amiaza, intr-o vila de langa Arcul de Triumf. Aceasta intalnire, despre care am relatat in ziarul nostru de ieri, a fost comentata la toate buletinele de stiri, Nastase afirmand ca s-au intalnit in legatura cu Sommet-ul Francofoniei.

Inainte de inchiderea editiei noastre, misterul a fost inlaturat: Geoana s-a dus la Presedinte, de mana cu viitorul director al SRI, George Cristian Maior, senator PSD. Numele acestuia va fi supus de catre Basescu dezbaterii

Geoana intra la Cotroceni la ora 13.48

Parlamentului. Presedintele a avut ieri o agenda foarte incarcata, supraomeneasca, insa si-a facut timp pentru Geoana si Maior. Si la PSD, intalnirea a fost tinuta in secret pana aseara. Inainte de a merge, pe jos, la masa impreuna cu ex-presedintele Ion Iliescu, senatorul Serban Nicolae ne-a declarat ca relatiile PSD-Cotroceni s-au rezumat, ieri, doar la o solicitare de consultari in legatura cu numirea sefilor serviciilor secrete. Altfel, intalnirea dintre Presedintele tarii si seful celui mai important partid de Opozitie nu ar trebui sa treaca neobservata, mai cu seama in aceasta perioada, cand viata politica din Romania are un caracter tumultuos.

Nastase i-a imprumutat lui Tariceanu sediul Fundatiei "Titulescu"

EXPLICATII. Adrian Nastase a declarat, ieri, ca pozele publicate in exclusivitate de ziarul "Averea" sunt facute la "o discutie la o

Liderul PSD pleaca de la palatul prezidential la ora 15.48
cafea" cu actualul premier, Calin Popescu-Tariceanu. Prezent pentru o noua audiere la DNA (Dosarul Zambaccian), Nastase le-a spus ziaristilor ca a discutat cu primul-ministru despre sediul Fundatiei "Titulescu", care va putea fi folosit pentru evenimentele legate de Sommet-ul Francofoniei. Totodata, si Dana Nastase s-a intalnit ieri cu procurorii anticoruptie pentru a studia invinuirile din Dosarul Zambaccian, petrecand mai bine de sapte ore de lectura.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.