Liberalii isi ascut coltii. Ministrul suspendat al apararii, Teodor Atanasiu, a declarat ca PNL trebuie sa-si schimbe strategia politica, dupa 1 ianuarie 2007. La fel ca Dinu Patriciu, care este de parere ca liberalii trebuie sa fie mai vizibili, Atanasiu a spus si el ca PNL o sa fie mai "tupeist"
"Vrem ca, in aceasta toamna, sa facem cateva strategii pentru sfarsitul de an si inceputul anului viitor, fiindca pana acum PNL a fost partidul de sacrificiu care a muncit, a incasat-o si a tacut pentru ca sa ne integram in UE. Probabil, dupa 1 ianuarie 2007, cand vom deveni membri UE, va trebui sa ne schimbam complet strategia politica, sa devenim partidul care va tacea mai putin si va vorbi mai mult", a declarat Atanasiu.

Referitor la valul de excluderi din partid, Atanasiu a explicat ca PNL "a fost zguduit destul de scandaluri interne" si ca luna septembrie, din care mai sunt doar cateva zile, va fi luna de curatenie. "Acum am luat decizia sa facem si curatenie, pentru ca, daca e normal sa te critice opozitia, e total anormal sa fii criticat continuu de asa-zisi membri interni care, de fapt, au alte scopuri decat cele ale partidului", a spus Atanasiu, care a adaugat ca sunt vizati "toti cei care se afla in afara statutului si in afara Codului etic al partidului".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.