Rodica Stanoiu si-a luat ieri toate masurile de siguranta pentru a-si putea citi in tihna dosarul de securitate la CNSAS. Flancata de doua garzi de corp, senatoarea ex-pesedista a facut partie printre ziaristii prezenti atat la intrarea, cat mai ales la iesirea din sediul institutiei.
La plecarea de la CNSAS, garzile de corp au intrat in actiune indepartand fara menajamente presa. Acum doua saptamani, senatoarea isi dadea demisia din PSD acuzand "linsajul aproape fizic si mediatic" la care a fost supusa in momentul audierii sale la CNSAS. "A venit sa-si vada notele existente la dosar pe care procedura nu-i permite sa le ia acasa sub forma de copii", ne-au declarat unele surse din CNSAS. Potrivit surselor citate insa, grijile lui Stanoiu ar putea disparea in curand, o parte din membrii Colegiului fiind in favoarea sa. "Din ce exista acum la dosar, are sanse sa scape", ne-au mai spus aceleasi surse.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.