De frica sa nu-l demita, democratul Mircea Nicu Toader, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, a prezentat ieri scuze premierului Calin Popescu Tariceanu, pe care-l caracterizase in urma cu cateva zile drept "un om politic mic". Democratul a incercat sa explice conjunctura in care a facut aceste declaratii, in speranta ca va obtine bunavointa lui Tariceanu.

"A fost dupa conferinta de presa, la intrebari legate de eventuale alegeri anticipate, cand si cum sa fie facute, eu sustinand ideea ca cea mai buna solutie era in 2004. Faptul ca declaratia mea l-a deranjat pe premier ma face sa retractez cele spuse in mod direct la persoana dansului", a declarat Toader.

In fata unei destituiri iminente secretarul de stat s-a dus cu binisorul la primul-ministru si i-a cerut iertare. Tariceanu a acceptat scuzele lui Toader si, pentru a da dovada ca este un om bun, l-a asigurat ca nu il va demite, desi ar fi putut folosi aceasta arma in lupta cu democratii. "Premierul si eu am considerat ca lucram foarte bine. Premierul a spus, in urma discutiei, ca nu ma va demite. Daca l-am deranjat, imi cer scuze, nu sunt un tip orgolios", a mai spus Toader.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.