Reprosurile lui Adrian Nastase la adresa conducerii PSD nu au incetat nici dupa ce presedintele Mircea Geoana l-a avertizat pe un ton ultimativ sa le puna capat.
"Problema nu este relatia mea cu partidul, ci relatia mea cu unii dintre membrii PSD si aceasta poate fi clarificata in urma unor discutii", a declarat Nastase dupa ce a iesit de la DNA, unde i-au fost aduse la cunostinta acuzatiile pentru care va fi trimis in judecata. Fostul presedinte executiv al PSD este nemultumit ca a fost abandonat de partid in cauza care priveste primirea de foloase necuvenite constand in materiale pentru campania electorala din 2004. "Sunt singur si ma bat singur pentru a ma apara in acest dosar. Eu nu mi-am facut afise sa-mi pun pe peretii din tara ca sa-mi fac notorietate", a spus Nastase, revoltat ca partidul nu s-a solidarizat cu el.

Un alt motiv de nemultumire este ca Geoana a lansat acuzatiile de atac la adresa partidului inainte ca Nastase sa se intalneasca cu membrii BPN al PSD. "Cred ca aceste discutii ar trebui sa se poarte inainte de a se lansa acuzatii impotriva mea. Retragerea sprijinului politic este o poveste absurda si daca mi-l retrag, asta e, nu am ce sa fac. Sunt convins o astfel de decizie nu va fi luata, pentru ca am auzit aceleasi formule folosite si impotriva lui Ion Iliescu", a precizat fostul lider PSD.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.