Secretarul general al PSD, Miron Mitrea, este consiliat in actiunile partidului de consultantul israelian Ron Werber, folosit si in timpul campaniei electorale din 1996, cand a avut loc scandalul telefoanelor otravite. Werber a fost readus la PSD dupa alegerile din 2004, onorariul sau ridicandu-se la aproximativ 200.000 de dolari.
Ultima saptamana a adus un conflict deschis la varful PSD pe tema datoriilor partidului. Primul care a inceput cearta a fost liderul PSD, Mircea Geoana, el afirmand in discursul de incheiere de la Scoala de vara a TSD ca Adrian Nastase "a lasat partidul plin de datorii, insa el se plimba cu Mercedes-ul". In replica, Nastase a spus ca si-a platit intotdeauna datoriile si intentioneaza sa faca acest lucru si de acum inainte. In acest context, fostul presedinte al PSD a mai spus ca banii obtinuti de partid din vanzarea in 2005 a unui imobil - doua milioane de lei - au fost folositi printre altele pentru plata unor consilieri din strainatate.

Luni, in sedinta Biroului Permanent National al PSD, Mircea Geoana a tinut sa se disculpe si sa spuna ca el nu are consilieri din strainatate, spun surse din partid. El nu, dar partidul are si lucreaza cu secretarul general al PSD, Miron Mitrea. Este vorba despre Ron Werber, consultant israelian, pe care PSD l-a folosit si in campania electorala pentru alegerile generale din 1996.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.