Deputatii nu vor lucra in plen sau in comisiile permanente ale Parlamentului timp de o saptamana, in perioada in care se va desfasura, la Bucuresti, cel de-al XI-lea sommet al Francofoniei.
Astfel, deputatii vor fi liberi in perioada 21 septembrie - 2 octombrie, ca urmare a restrictiilor de securitate pentru acest sommet. Potrivit secretarului Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea (PSD), si o parte dintre functionarii Camerei vor fi in concediu in aceasta perioada sau se vor afla la "studii de specialitate".

Deputatii vor lucra in aceasta saptamana doar trei zile, adica pana miercuri, 21 septembrie, cand se vor reuni cu senatorii in sedinta comuna, pentru a face nominalizarile in conducerile unor institutii. Romania organizeaza cel de-al XI-lea sommet al Francofoniei, in perioada 28-29 septembrie, la Bucuresti, unde sunt invitati 63 de sefi se state. Guvernul a decis saptamana trecuta ca bugetarii si elevii din Bucuresti sa aiba liber in cele trei zile de sommet, pentru a nu se bloca traficul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.