Senatorul PNL Norica Nicolai a criticat sambata, la o reuniune a Comitetului executiv al Femeilor Liberale de la Baile Herculane, trioul nedeclarat Valeriu Stoica-Theodor Stolojan-Traian Basescu, acuzandu-i pe primii doi ca si-au semnat sentinta atunci cand au inceput sa atace formatiunea liberala, iar pe cel din urma ca nu ar trebui sa accepte un consilier ca Stolojan.

"Si Theodor Stolojan, si Valeriu Stoica s-au autoexclus din PNL in momentul in care au lovit acest partid imediat dupa alegeri", a declarat Nicolai. Aceasta l-a luat in vizor in primul rand pe Stolojan, caruia i-a reprosat ca "nu a venit nici o clipa in partid cu un proiect de constructie, sa incerce sa sprijine guvernul".

"Si Stolojan, atacand permanent - dintr-o postura care, in mod normal, nu i-ar fi permis sa atace -, pentru ca a ramane consilier prezidential si a face politica activa de implicare in activitatea unui partid al carui membru este spun foarte mult despre maniera in care-si onoreaza mandatul de consilier prezidential", a adaugat senatorul Norica Nicolai. Cum nu putea sa lipseasca din lista neagra a liberalei, presedintele Traian Basescu a fost criticat si el pe motiv ca accepta in jurul Cotroceniului consilieri a caror atitudine nu este tocmai potrivita.

"Eu, sa fiu in locul presedintelui, n-as accepta un asemenea comportament. Dar, probabil dl. Stolojan a avut de finalizat un proiect politic pe care l-a ratat", a mai spus Nicolai. Dupa ce a aruncat cu noroi in cei doi membri ai PNL - Stolojan si Stoica, Norica Nicolai a tinut sa precizeze ca, de fapt, formatiunea din care face parte nici nu are nevoie de serviciile acestora. "Din punctul nostru de vedere, nu este nici o pierdere", a adaugat liberala. Tot sambata, Norica Nicolai a vorbit si despre deconspirarea fostilor colaboratori ai Securitatii, recunoscand ca PNL este "foarte afectat de aceasta deconspirare". "Vor urma si altii", a incheiat Norica Nicolai.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.