Revista "The Economist" publica, in editia sa din aceasta saptamana, un articol despre secretele care ar putea fi ascunse in trecutul presedintelui Traian Basescu.
"In calitate de capitan care a calatorit mult intr-o perioada in care majoritatea romanilor erau obligati sa stea acasa, ar fi ciudat daca el nu ar fi avut niciun contact cu politia secreta. Acesta este un fapt pe care-l afirma cu placere adversarii sai. Dar pana acum in dosare nu a fost descoperita nicio urma din cariera sa", arata revista britanica.

"The Economist" descrie in acest articol conflictul din interiorul Aliantei D.A., precum si pe cel dintre Basescu si premierul Tariceanu. Revista apreciaza ca, datorita acestei situatii, Romania arata "subred", chiar inainte de a intra in UE. "Progresul Romaniei a fost adesea mai mult o chestiune de imagine decat de realitate - iar acum fragila coalitie de guvernare se sparge", se afirma in articol. Descriind conflictul dintre presedinte si premier, revista britanica sustine ca relatiile dintre cei doi s-au prabusit dramatic.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.