Dupa o scurta perioada de tacere, timp in care disputele dintre cele doua palate au continuat sa tina primele pagini ale ziarelor de la noi, consilierul prezidential pe probleme economice, Theodor Stolojan, a iesit cu un nou atac la adresa conducerii PNL si a premierului Calin Popescu Tariceanu. Astfel, Stolojan a declarat marti seara, intr-o emisiune televizata, ca primul-ministru "a intrat intr-o competitie" cu presedintele Traian Basescu din care "nu are cum sa iasa bine". Potrivit fostului presedinte al PNL, exista o mare diferenta intre primul-ministru si presedintele Romaniei.

"Este o diferenta prin faptul ca presedintele a invins in competitii politice. Este omul care a avut foarte multe responsabilitati in viata lui, responsabilitati pe care Tariceanu nu le-a avut. Diferentele de responsabilitati provoaca o diferenta de abordare a problemelor de decizii", a explicat Stolojan. In opinia sa, aceasta competitie si acest razboi pentru imagine "care se produce intre PD si PNL ii face pe liberali, care au pierdut teren, sa greseasca din ce in ce mai mult pentru ca se afla sub presiunea de a incerca sa refaca credibilitatea pierduta".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.