Liberalii si conservatorii si-au dat intalnire in seara asta, pe la ora 18.00. Invitatia la randez-vous a fost trimisa de Partidul Conservator, iar PNL si-a confirmat participarea, chiar daca liberalii au sustinut ca habar n-au care va fi tema discutiilor. Asa ca delegatia PNL, condusa de liderul Calin Popescu Tariceanu, se duce la intalnirea cu PC pe un teren necunoscut, bazandu-se pe inspiratia de moment pentru a face fata dialogului cu reprezentantii conservatori. Potrivit purtatorului de cuvant al liberalilor, Varujan Vosganian (foto), "PNL nu stie subiectele" ce vor fi abordate, intalnirea fiind o solicitare a PC si orchestrata, deci, de acesta. "Sa vedem ce ne va spune", a declarat Vosganian, care ne-a confirmat ca delegatia liberalilor va fi condusa de Tariceanu.

Daca liberalii se duc doar sa asculte propunerile PC, conservatorii au deja o experienta similara in spate. Acum aproximativ doua saptamani, Dan Voiculescu si ai lui au organizat o astfel de intalnire cu cativa peremisti, in frunte cu Corneliu Vadim Tudor.

In aceeasi formula - Bogdan Ciuca, Daniela Popa, Constantin Faina si poate chiar liderul Dan Voiculescu - conservatorii au de gand sa contabilizeze sprijinul pe care se pot baza in demersurile lor de a izola PD si, mai nou, de a-l suspenda pe presedintele Traian Basescu din functie. Liberalii se duc oricum sa asculte, sa discute, dar au declarat deja ca vor sa stea pe tusa cand vine vorba de un atac la democrati, mai ales ca s-au hotarat sa se tina de protocolul Aliantei cel putin pana in 2008.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.