Presedintele PNL, premierul Calin Popescu Tariceanu, a precizat, ieri, ca situatia lui Dinu Patriciu va fi reanalizata de Comisia de Etica a formatiunii.

"Astazi, in cadrul reuniunii Comitetului Executiv, cazul Patriciu a fost luat in discutie. Am decis reevaluarea de catre Comisia de Etica a PNL a situatiei create prin trimiterea in judecata a lui Patriciu, in raport cu prevederile statutare", a declarat Tariceanu.

Potrivit purtatorului de cuvant al PNL, senatorul Varujan Vosganian, art.19 din Statutul partidului se refera la faptul ca membrii de partid care nu au responsabilitati, in situatia in care sunt trimisi in judecata, pot fi suspendati din functie din filialele in care activeaza.

"Comisia de Etica a solicitat, astazi, (ieri, n.r.) reluarea discutiilor prin convocarea domnului Patriciu. S-ar putea lua o solutie care sa inchida, cel putin temporar, aceasta tema ramasa neelucidata", a subliniat Vosganian. Secretarul general al PNL, Dan Motreanu, a declarat, vineri, ca trimiterea in judecata a lui Dinu Patriciu ar putea crea o stare de spirit nefavorabila acestuia la Delegatia Permanenta in care se va discuta despre sanctionarea sa din cauza declaratiilor privind colaborarea cu PSD.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.