Discutia dintre presedintele Traian Basescu si cativa lideri democrati de la un restaurant din Capitala i-a uimit pe liberali, care insa s-au ferit sa comenteze public informatiile din presa.

Singurul membru al conducerii PNL care a criticat atitudinea sefului statului si a partenerilor de Alianta a fost viceprimarul Capitalei, Ludovic Orban. "A vorbi despre crearea unui mare partid popular, in conditiile in care, public, presedintele PD declara ca este fidel angajamentelor luate prin protocolul Aliantei, reprezinta o parsivenie fara seama. Cred ca, in urma aparitiei acestui material, personajele care au participat la acea intalnire ar trebui sa spuna daca este sau nu adevarat", a spus Orban. El a marturisit ca a ramas "bujbec" dupa ce a aflat ce ar fi pus la cale, la un sprit, presedintele si liderii pedisti si le-a cerut acestora sa dea explicatii despre intalnire.

"Daca o lasa sa treaca asa, sansa de a ne recapata increderea unii in ceilalti este extrem de mica, pentru ca, in discutii, apar embrioni foarte clari ai intentiei domnului Basescu si a PD de a construi un destin propriu fara PNL sau cu alti parteneri de coalitie", a avertizat Orban. Imediat, purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, a tinut sa precizeze ca afirmatiile lui Ludovic Orban nu reprezinta pozitia oficiala a partidului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.