Liderii PD recunosc intilnirea la circiuma cu Traian Basescu, dar neaga ca ar fi conspirat politic.

Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a confirmat ieri intilnirea de duminica cu presedintele Traian Basescu si cu ceilalti doi colegi de partid, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, si ministrul Internelor, Vasile Blaga, de la restaurantul Potcoava din Giulesti. "A fost o invitatie pe care eu am adresat-o domnului presedinte ca impreuna cu doi colegi, Vasile Blaga si Radu Berceanu, sa mincam impreuna la prinz", a povestit Videanu.

Negarile lui Videanu

El a infirmat insa continutul discutiei aparute intr-un articol din ziarul "Gandul", relatata de un martor aflat in imediata apropiere a celor patru.

Potrivit lui Videanu, nu s-a discutat nici despre viitorii sefi ai serviciilor secrete, nici despre modificarea Constitutiei si nici despre infiintarea vreunui partid popular format din grupul disidentilor proveniti din PNL si un grup al tinerilor PSD condusi de Victor Ponta. "Nu am discutat absolut deloc asemenea lucruri, dar, in text, s-au folosit citeva elemente de adevar care la un moment dat sa le justifice si pe celelalte. Deci n-am discutat absolut nimic care sa puna in pericol nici relatia PD-PNL, pentru ca Alianta are un protocol pe care PD l-a sustinut si public, si institutional ori de cite ori a avut ocazia. Daca ar fi fost cazul unui scenariu, va asigur ca am fi gasit cel putin 20 de locatii pe care sa nu le afle nimeni si sa nu fie nimeni in preajma noastra daca am fi vrut sa discutam aspecte de acest gen", a spus "executivul" pedist.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.