Fiul deputatului PSD Petru Tarniceru a fost capturat de politistii de frontiera, la scurt timp dupa ce a ucis o fetita intr-un groaznic accident de circulatie.
Tanarul, in varsta de 20 de ani, intentiona sa fuga din tara, alaturi de o prietena, insa vigilenta oamenilor legii de la granite i-a dat planurile peste cap. El a fost retinut la punctul de trecere Siret, din judetul Suceava, inainte ca agentii de circulatie din judetul Botosoani, locul unde s-a petrecut tragedia, sa-l dea in consemn.

Potrivit Politiei de Frontiera, duminica, in jurul orelor 22.00, echipajul de pe autospeciala de termoviziune din cadrul Sectorului PF Siret a observat un autoturism marca "Skoda" ce se deplasa cu viteza excesiva pe drumul de acces de la frontiera.
Pentru ca li s-a parut suspect, oamenii legii au oprit autovehiculul si i-au legitimat pe cei doi tineri. Luati prin surprindere, Constantin Lucian Tarniceru si Ana Maria Palauceanu au declarat ca s-au ratacit, dorind, de fapt, sa ajunga in orasul Siret si nicidecum sa treaca granita.

Din cauza faptului ca autoturismul Skoda Octavia era serios avariat si nu avea nici placuta de inmatriculare din fata, iar soferul era foarte agitat, cei doi au fost dusi la sediul Politiei pentru interogatoriu.
In timp ce tinerii erau audiati, politistii din Siret au anuntat ca pe raza localitatii Mihaileni, din judetul Botosani, a avut loc un accident de circulatie soldat cu decesul unei minore in varsta de 8 ani, iar soferul implicat in tragedie a parasit locul faptei. Fara niciun fel de dubii, politistii de frontiera si-au dat seama ca il retinusera chiar pe cel care, in urma cu mai putin de o ora, omorase un copil si parasise locul faptei.
Din primele cercetari, se pare ca Tarniceru bause inainte de a se urca la volan, politistii din IPJ Botosani precizand ca avea o alcoolemie de 0.09 la mie.

In momentul producerii accidentului, tanarul rula cu 140-150 de kilometri la ora si fusese sa-si viziteze niste prieteni intr-o alta localitate. Constantin Lucian Tarniceru a fost retinut si se afla in arestul Politiei din Dorohoi, fiind acuzat de ucidere din culpa si fuga de la locul accidentului. El urmeaza sa fie prezentat judecatorilor pentru emiterea mandatului de arestare preventiva.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.