Traian Basescu nu se poate rupe de PD, partidul sau de suflet, chiar daca functia de sef al statului ii cere echidistanta. Mai mult, Basescu ramane cu sufletul la PD chiar si atunci cand mananca si se distreaza. Ca doar nu o sa credem ca intalnirea de sambata, la un restaurant din Bucuresti, intre Traian Basescu si trei "grei" ai PD - Adriean Videanu, Radu Berceanu si Vasile Blaga - ar fi avut menirea de a reprezenta o mica sueta de pus tara la cale si stricat linistea PNL, asa cum se zvoneste prin targ.

Presedintele Traian Basescu, primarul si presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, si ministrii Radu Berceanu si Vasile Blaga au luat masa impreuna, intr-un restaurant retras din Bucuresti, ales de catre lumea mondena a Bucurestiului, si nu numai, tocmai datorita discretiei pe care o asigura. Dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, caci la iesirea din restaurant, presedintele Basescu si cei trei capi ai democratilor au dat nas in nas cu presa.
Surse apropiate celor patru ne-au declarat ca la masa pe care au servit-o, Basescu, Berceanu, Blaga si Videanu au "despicat" firul in patru in privinta relatiei cu PNL, relatie care este extrem de tensionata, precum si a relatiei cu PSD. Si aceasta deoarece, chiar daca s-a dus la scoala de vara a tinerilor PSD, partidul condus de Mircea Geoana nu este pe placul sefului statului.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.