Fostii lideri liberali sint urmatorii pe lista de proscrisi ai conducerii PNL. Cei doi au ajuns la doar un pas de excluderea din partid.

Filiala PNL Bucuresti va trimite o scrisoare fostilor presedinti ai PNL Valeriu Stoica si Theodor Stolojan prin care ii va instiinta ca, daca mai ataca deciziile si actiunile partidului, urmeaza sa fie dati afara. Stoica si Stolojan sint inscrisi in filialele PNL sector 2, respectiv sector 5, subordonate organizatiei municipale. Daca fostii lideri ai partidului nu vor tine cont de scrisoarea-avertisment, PNL Bucuresti va propune celor doua filiale de sector demararea procedurilor privind excluderea.

"Calaul" Orban

Ludovic Orban ne-a declarat ieri ca, la nivelul organizatiei municipale si a celor de la sectoarele 2 si 5, existau de mai mult timp "voci" care propuneau excluderea celor doi fosti presedinti din cauza atacurilor repetate la adresa PNL. "Am militat timp de un an pentru moderatie. Am cerut celor care voiau excluderea sa se tina cont ca este vorba despre doi fosti presedinti care au facut numeroase lucruri bune pentru PNL. Dar acum nu se mai poate. Inteleg sa faci o platforma, dar sa injuri partidul pentru ca i-a exclus pe securisti, nu mai poate fi tolerat. Asta a umplut paharul", ne-a spus Orban. El a precizat ca la primul atac dupa primirea scrisorii-avertisment cei doi vor fi exclusi.

Tandemul proscrisilor contraataca

Stolojan si Stoica au replicat dur. "Nu ma intereseaza ce debiteaza Ludovic Orban. Nu este reprezentativ pentru PNL. A demonstrat ca este un om de nimic cind a atacat oameni care au muncit enorm in partid pentru ca PNL sa se afle astazi la guvernare", a spus Stolojan.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.