Deputatul independent Dan Ioan Popescu a afirmat, marti seara, intr-o emisiune televizata, ca PSD nu mai are in prezent un program, ca partid de opozitie, si un plan de echipa. Popescu a sustinut ca, in perioada in care liderii PSD erau Ion Iliescu si Adrian Nastase, exista un program coerent de partid si, mai ales, o echipa. "Intotdeauna in PSD au fost opinii puternice ale unor personalitati, dar amandoi (n.r. Ion Iliescu si Adrian Nastase) au reusit sa stranga aceste personalitati si sa le canalizeze intr-o singura directie", a spus Popescu.

Fostul social-democrat a aratat ca si in perioada in care Adrian Nastase era presedinte al PSD existau puncte de vedere diferite si unele "foarte dure", atat la nivelul partidului cat si la nivelul membrilor fostului guvern. "Miron Mitrea si Ion Iliescu aveau puncte de vedere foarte clare, Mircea Geoana si Mihai Tanasescu aveau anumite puncte de vedere, dar aceasta nu insemna ca plecam de acolo dezbinati, plecam uniti. Eu regret o formatiune politica foarte puternica", a exemplificat Dan Ioan Popescu.
El a explicat ca "grupurile de interese au inceput sa inceput sa apara pe parcurs". "Au aparut oameni in posturile de conducere, care nu aveau legatura cu partidul si asta nu a dat o imagine foarte buna. Dar rezultatele s-au vazut", a spus Popescu.

Referitor la "Grupul de la Cluj", Dan Ioan Popescu considera ca aceasta sintagma apartine presei. "PSD nu este condus de nimeni, aceasta este problema, eu m-as bucura sa conduca grupul de la Cluj. Dar astazi ascultam ce spune grupul de la Cluj, maine grupul de la Vrancea, apoi o luam de la capat, care este continuitatea? Au existat mesaje din partea PSD privind generatia 2008, zborul cocorilor, ce realizam?", a mai spus deputatul independent.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.