PNL i-a indepartat ieri pe deputatii Raluca Turcan si Cristian Boureanu, critici ai actualei conduceri, din functiile pe care le detineau in Parlament.

Desi nu au fost dati afara din partid, lor li s-a retras sprijinul pentru calitatile pe care le aveau in cadrul unor comisii de specialitate. Raluca Turcan a pierdut functia de presedinte al Comisiei de cultura, iar Cristian Bourea-nu a fost schimbat din postul de vicepresedinte al Comisiei de industrii. Liderul de grup al PNL, Crin Antonescu, a ascuns motivatia pedepsirii disidentilor in spatele unui vot dat in grupul parlamentar. "Toti colegii au fost reconfirmati in functiile de conducere din Camera Deputatilor, cu cele doua exceptii. Ei au avut un numar sub jumatate si au pierdut sprijinul politic", a precizat Crin Antonescu. Potrivit acestuia, cutuma grupului l-a determinat sa treaca pe ordinea de zi "reconfirmarea sau infirmarea" in posturi si nu activitatea parlamentara a disidentilor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.