Liderii PSD au evitat sa reactioneze cu aceeasi virulenta cu care D.I. Popescu s-a despartit de partid. Fostii colegi s-au limitat la regrete de circumstanta a caror sinceritate este indoielnica.
"Pot sa va confirm ca Dan Ioan Popescu a transmis la sediul central al partidului demisia sa. E decizia sa, dar imi pare rau de orice om care pleaca din partid, mai ales ca este vorba de un om care a acumulat un anumit tip de experienta", a spus presedintele Mircea Geoana. Ion Iliescu a declarat ca demisia lui Popescu este "o pierdere" si ca nu stie motivele demisiei deoarece nu a mai vorbit demult cu fostul sef al PSD - Bucuresti.

Sorin Oprescu, succesorul sau, a spus cu condescendenta ca filiala ii va pastra "o amintire placuta pentru lucrurile bune pe care le-a facut".
Marian Vanghelie a apreciat ca la baza demisiei nu stau motivele prezentate de DIP in scrisoarea catre conducere, ci doar considerente personale. Vanghelie i-a dat dreptate totusi in privinta dispretului aratat de nou-venitii in PSD fata de liderii mai vechi. "Dar asta nu inseamna ca atunci cand nu ne convine ceva demisionam. El trebuia sa ramana si sa se bata cu nemultumirile pe care le avea", a conchis Vanghelie. In privinta posibilitatii ca demisionarul sa intre in PC, deputatul Bogdan Ciuca a spus ca PC asteapta o solicitare oficiala a acestuia care sa fie analizata in partid.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.