Presedintele Traian Basescu si-a dat acordul, la intalnirea pe care a avut-o la Neptun, acum cateva zile, cu o parte din liderii PD, pentru organizarea de alegeri interne in partid si completarea celor noua locuri vacante de secretar executiv. La aceasta intalnire, secretarul general al PD, Vasile Blaga, i-a spus presedintelui ca, in prezent, Biroul Permanent National (BPN) al PD este dominat de primari si lideri proveniti din Ardeal, iar in acest birou ar trebui sa acceada si personalitati din Moldova si Muntenia.

Din cei 18 membri alesi in BPN la alegerile din vara lui 2005, nu mai putin de cinci - inclusiv presedintele PD, Emil Boc - sunt primari ai unor municipii din Transilvania. Potrivit lui Blaga, o parte din acesti primari nu vin decat foarte rar la sedintele conducerii centrale a partidului. In plus, mai multi lideri PD s-au plans ca alegerile din 2005 pentru BPN au fost viciate de intelegeri secrete incheiate in diferite localuri din Capitala si i-au cerut presedintelui Basescu


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.