Liderul PD, Emil Boc, a declarat, ieri, la Scoala de vara a tinerilor democrati, ca demnitarii care au facut politie politica trebuie sa returneze indemnizatiile primite de la stat, din momentul in care au completat declaratia in care au scris ca nu au colaborat cu Securitatea. Emil Boc a sustinut necesitatea ca toti demnitarii si functionarii publici care au fost dovediti ca au facut politie politica trebuie sa returneze indemnizatiile primite de la stat, din momentul in care ei au semnat declaratia ca nu au colaborat cu Securitatea ca politie politica.

Boc a aratat ca "e nevoie sa ii trimitem in decor pe turnatorii ordinari", adaugand ca democratii care vor fi dovediti ca au facut politie politica vor fi exclusi din partid. Liderul PD a mai spus ca aceia care au facut politie politica si sunt in viata publica au o sansa: "Sa plece singuri si nu-i demasca nimeni". El a mentionat ca le va cere tuturor democratilor care au dosar de Securitate sa il faca public, dupa modelul inaugurat de Radu Berceanu. Boc nu a evitat subiectul dosarului de Securitate al lui Traian Basescu si s-a intrebat: "Cum poate fi cineva atat de naiv, incat sa creada ca l-ar fi iertat PSD-ul, daca ar fi avut dosar de Securitate. Acel dosar ar fi aparut".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.