Filialele PPCD din Ardeal solicita descentralizarea conducerii partidului prin infiintarea unor structuri regionale. Presedintele PPCD Cluj, Serban Radulescu, a declarat, duminica, pentru corespondentul Mediafax, dupa intalnirea zonala a noua filiale ale partidului din Ardeal, ca relansarea PPCD trebuie sa inceapa de la Cluj. "Am decis sa propunem Consiliului National de Conducere a PPCD solutia descentralizarii conducerii prin regionalizarea partidului.

Aceasta se va face prin crearea unor Birouri Regionale de Conducere pe structura actualelor regiuni de dezvoltare. Presedintii acestor birouri vor avea si functia de vicepresedinti ai partidului. Este nevoie sa se puna baza mai mare pe teritoriu, in ceea ce priveste deciziile luate la varf", a afirmat Radulescu. Potrivit acestuia, responsabilitatea actului de conducere nu mai trebuie sa stea numai pe umerii presedintelui PPCD, Gheorghe Ciuhandu, ci pe echipa din care fac parte si reprezentanti ai filialelor. Organizatiile PPCD din Ardeal au mai decis continuarea procesului de coagulare a fortelor crestin-democrate din tara in jurul PPCD.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.