Vicepremierul conservator Bogdan Pascu a declarat ieri ca partidul sau va candida de unul singur in cazul unor alegeri anticipate.
Declaratia este facuta dupa ce joi presedintele PC, Dan Voiculescu, nu a exclus posibilitatea unei aliante cu PRM si i-a avertizat pe nemultumitii din partid ca opinia lor nu conteaza. Nici in privinta deciziei formatiunii de a incerca izolarea practicilor PD si a presedintelui Traian Basescu pe scena politica vicepremierul nu s-a abtinut sa nu comenteze.

Cu toate ca Dan Voiculescu a lasat sa se inteleaga de multe ori ca nu este incantat deloc de actiunile in sine ale democratilor, acesta a incercat sa sustina ca, de fapt, conservatorii nu au nimic cu PD, ci cu practicile folosite de acest partid. Pascu a adaugat ca regreta ca aceste practici se regasesc atat pe plan local - situatiile cele mai grave fiind la Galati si in Prahova, dar si central, la nivelul coalitiei, unde nu se respecta protocolul convenit. In acelasi timp, conservatorul a tinut sa lamureasca si situatia partidului sau in cadrul coalitiei de guvernamant si a precizat ca imediat dupa integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, adica la inceputul anului viitor, "Partidul Conservator va analiza daca ramane in executiv".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.