Aerian, neindeminatic si ridicol. Asa trebuie sa fie parlamentarul PSD, in conceptia lui Mircea Geoana.
Inspectorul Jacques Clouseau din filmul "Pantera Roz" este noul model de politician pe care Mircea Geoana doreste sa-l impuna in PSD. Joi, la Predeal, liderul pesedist a povestit colegilor parlamentari ca a vazut, recent, impreuna cu copiii, filmul cu pricina, in care joaca marele comic american Steve Martin. Geoana a povestit cum a "murit de ris" cind a vazut un rau-facator jucind, alternativ, rolul "politistului rau si al politistului bun". Liderul PSD a apreciat ca si parlamentarilor social democrati li se poate aplica aceasta imagine. "Asa si noi. (...) Nu putem spune, pe de o parte, ca sintem baietii buni care avem grija ca guvernarea sa functioneze (...) si ne punem expertiza la dispozitia puterii", a afirmat Geoana, citat de MEDIAFAX.

Prese-dintele PSD, pe care Iliescu l-a numit cindva "prostanac", a calificat productia cinematografica drept o "comedie de comedie". Cine a vazut filmul poate usor intui care este noul portret-robot al pesedistului. Potrivit descrierilor de pe Internet ale filmului "Pantera Roz", inspectorul Clouseau, "un individ aerian si neindeminatic, este sinonim cu politistul care face prezumtii ridicole si care nu e in stare sa rezolve nici cel mai usor caz".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.