Organizarea Sommet-ului Francofoniei la Palatul Parlamentului aduce avantaje pentru parlamentari. La cererea MAE, care a dorit ca furnizarea de servicii care sa fie la nivelul evenimentului, pana la sfarsitul lunii septembrie, restaurantul din Parlament va fi modernizat.
Potrivit secretarului general al Camerei, Georgeta Ionescu, va fi schimbata linia de servire, va fi zugravit spatiul in care se afla restaurantul si vor fi schimbate fetele de masa si draperiile. "Vom inlocui fetele de masa, care erau cam obosite si monotone cromatic. Vor fi fete de masa alb cu crem si servete oranj, iar draperiile vor fi si ele alb cu crem", a explicat secretarul general al Camerei.

Ionescu a mai spus ca, printre masurile luate pentru restaurant, se numara si igienizarea, adica dezinsectia si curatatul podelei. Banii pentru aceste modificari vor veni de la Guvern, din fondul prevazut pentru Sommet-ul Francofoniei. Dupa terminarea evenimentului, parlamentarii vor beneficia de modernizarea restaurantului, adica de noile fete de masa, de draperii si de zugraveala si de efectele dezinsectiei. "Ar fi absurd ca cineva sa le ia dupa eveniment", a spus Georgeta Ionescu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.