Senatorii Rodica Stanoiu si Ion Iliescu raman deocamdata in functiile pe care le detin in parlament, dupa ce ieri Biroul Permanent National al PSD nu a discutat schimbarea acestora de la conducerea Comisiei de abuzuri, respectiv din fruntea grupului parlamentar senatorial al partidului.
In schimb, liderii pesedisti si-au rezervat doua zile, joi si vineri, pentru a analiza rapoarte de activitate ale grupurile parlamentare ale PSD, precum si ale senatorilor si deputatilor cu functii de conducere in cele doua camere. Daca Geoana a evitat sa dea un raspuns la intrebarile referitoare la posibilitatea schimbarii lui Ion Iliescu din functia de lider al grupului PSD din Senat, senatorul Ilie Sarbu a admis ca "este posibil" ca tema "sa se discute in partid". La capitolul Rodica Stanoiu, cei doi au picat de acord, sustinand ca, deocamdata, PSD nu detine niciun "element concret" care sa arate daca Stanoiu a facut politie politica.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.