Partidul National Liberal pregateste un set de modificari pentru Constitutia Romniei care sa reglementeze raporturile dintre Presedintie, Parlament si Guvern, a anuntat ieri, purtatorul de cuvint al PNL, senatorul Varjan Vosganian.
"PNL pregateste un set de modificari pentru Constitutia Romaniei. Acest proiect, redactat de un colectiv condus de Teodor Melescanu, se afla in dezbaterea partidului, urmind a fi adoptat si propus spre dezbatere in cadrul Aliantei D.A.", a declarat Vosganian. In opinia sa , reforma constitutionala se refera la "echilibrul puterilor in stat, la raporturile institutionale dintre Presedintie, Parlament si Guvern". "In ceea ce priveste Parlamentul, proiectul prevede reducerea numarului membrilor Parlamentului: la Senat - 83, iar la Camera Deputatilor - 183", a precizat purtatorul de cuvint al PNL.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.