O a doua sedinta a guvernelor roman si ungar va avea loc in luna noiembrie la Budapesta, au anuntat, ieri, ministrii de Externe ai celor doua tari, Mihai-Razvan Ungureanu si Kinga Goncz, care au discutat in intrevederea avuta la Bucuresti despre pregatirea proiectelor ce vor fi discutate de catre cele doua executive.
"Speram ca aceasta sedinta va avea notabile rezultate concrete", a spus ministrul ungar, in timp ce ministrul Ungureanu a aratat ca aceasta intrunire "trebuie sa fie orientata cat mai pragmatic si sa obtina succese mai remarcabile" decat cele ale evenimentului similar care a avut loc in octombrie 2005 la Bucuresti. Seful diplomatiei romane a mentionat ca unul dintre subiectele de discutie care va fi inaintat de Guvernul de la Bucuresti in cadrul sedintei comune va fi proiectul energetic Nabucco privind constructia conductei care sa transporte gaz din Iran si zona caspica prin Turcia, Bulgaria, Romania, Ungaria si Austria.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.