Comisia pentru statut, etica si litigii a PD va analiza, astazi, mai multe sesizari referitoare la luarile publice de pozitie ale senatorului Marius Marinescu fata de mai multi membri marcanti si demnitari democrati, a anuntat, ieri, presedintele comisiei, Marian Jean Marinescu.
El a precizat ca printre sesizarile respective exista si plangeri care vizeaza "luarile de pozitie publica ale senatorului Marius Marinescu, referitoare la diversi colegi de partid, precum Anca Boagiu sau Silvian Ionescu". Cei noua membri ai Comisiei vor analiza daca faptele pentru care a fost reclamat Marinescu intra sub incidenta sanctiunilor prevazute de Statutul PD.

Comisia va informa Biroul Permanent National, care, la randul sau, va propune Consiliului National de Coordonare al PD luarea unei decizii referitoare la eventuala sanctionare a lui Marius Marinescu. Surse din PD au declarat ca "situatia lui Marius Marinescu nu este deloc roza" si ca excluderea senatorului este "o optiune serioasa si concreta" pentru conducerea partidului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.