In weekend, seful statului s-a simtit bine la un sprit cu fostii colegi si la o „baita de multime cu manelistul Costi Ionita.

Chef pina dimineata. Presedintele si fostii sai colegi de la Institutul de Marina au sarbatorit duminica, pina la cinci dimineata, cei 30 de ani de la absolvirea institutului. Locatie - restaurantul Picadilly din Mamaia. "A fost o petrecere reusita. Am spus povesti marinaresti. Povestile noastre sint mai frumoase decit ce spuneti voi la televizor", a comentat Traian Basescu dupa spargerea gastii, la iesirea din restaurant. Euforia revederii l-a impins pe unul dintre fostii colegi de facultate ai presedintelui sa confunde masina prezidentiala cu una a unei firme de taxi si a vrut sa se urce pentru a fi dus acasa. Ofiterii SPP l-au lamurit ca se afla in eroare si i-au chemat imediat un taxi.

"Tatic" la defilari

Inainte de petrecerea de la Picadilly, Traian Basescu si-a petrecut aproape toata ziua alaturi de fostii sai colegi de la Marina. Dis-de-dimineata a venit la institut, unde a fost intimpinat cu fanfara si garda de onoare. Mai apoi s-a strigat catalogul, iar baietii si-au povestit ce au facut in anii scursi de la absolvire. "Catalogul l-a strigat amiralul Stefan, fostul rector al Academiei de Marina, a fost emotionant, ne-am amintit chiar si de cei care nu mai sint printre noi", a povestit vedeta reuniunii. Fostii colegi de Marina ai presedintelui au doar amintiri placute despre Traian Basescu. "Incepind din anul II ne-a fost incheietor de companie si batalion. A fost unul care are in fire sa conduca", a spus unul dintre baieti. Un profesor a dezvoltat ideea si si-a adus aminte cit de bine stia Basescu sa tina pasul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.