Presedintele PC, Dan Voiculescu, si cel al PRM, Vadim Tudor, au avut in cursul zilei de vineri o intalnire intre patru ochi. Nimeni nu stie ce si-au spus cei doi, dar intalnirea vine in contextul in care "Tribunul" a tunat si-a fulgerat ieri impotriva presedintelui Basescu, fluturand din nou amenintarea cu suspendarea sefului statului.
Liderul PRM il acuza pe Basescu de o colaborare cu Securitatea, ba chiar aduce si martori in fata presei care sa ateste acest lucru. Intre doua acuze insa, "Tribunul" se intalneste cu Dan Voiculescu, in cazul in care CNSAS tocmai s-a pronuntat ca ar fi facut politie politica. Intalnirea de taina a fost confirmata, pentru Mediafax, de catre purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca. Acesta a tinut sa precizeze "ca in urma discutiei dintre cei doi nu a fost luata nicio decizie", ceea ce inseamna ca intalnirea nu a fost una de curtoazie.

In acest timp, tot in mare taina, liberalii si democratii planuiesc sa se intalneasca la inceputul saptamanii viitoare. Scopul ar fi incetarea razboiului in vederea anticipatelor, iar pentru asta, conform unor surse democrate, locul de intalnire cel mai potrivit ar fi la un restaurant.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.