Presedintele PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a confirmat ieri ca, miercuri noaptea, cineva a fortat usa biroului parlamentar al fostului lider de filiala, Dan Ioan Popescu, aflat in sediul organizatiei, la etajul trei.

Oprescu a declarat ca "a aflat cu surprindere" ca "cineva" a gasit, miercuri noaptea, usa biroului deschisa, dar nu s-a arata prea afectat de incident. In plus, acesta a facut haz de necaz cand a fost informat ca Dan Ioan Popescu intentioneaza sa isi faca dreptate prin lege si a declarat ca "nu se pot face anchete pentru cine a pus marmelada pe clanta". "Cuvantul spart ne duce cu gandul ceva spart sau vandalizat. Or, in aceasta situatie nu este cazul, pentru ca pur si simplu a fost doar o usa gasita deschisa si nu a disparut nimic", a precizat Oprescu.

Si cum pana la urma tot raul e spre bine, Oprescu s-a scapat si a precizat ca avea in plan sa reorganizeze sediul. "Oricum, tot etajul respectiv intra in igienizare, pentru ca dorim o realocare mai judicioasa a spatiilor", a incheiat presedintele pesedistilor bucuresteni.

Deputatul Dan Ioan Popescu pare insa hotarat sa isi faca dreptate. Acesta a declarat ca a facut plangere la politie imediat dupa ce secretara sa a gasit, la sosirea la biroul respectiv, usa sparta si dispozitivul de inchidere schimbat.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.