Deputatul PNL de Dolj Horatiu Buzatu s-a imbracat in pionier, alaturi de alti doi colegi, si a prezentat, in cadrul unei conferinte de presa, o varianta a „scrisorii celor sase“ dedicata actualului presedinte al PNL Dolj, Mario Oprea, prin care il acuza ca a instaurat o dictatura in filiala. Buzatu si alti doi colegi au adus si doua steaguri: unul al Partidului Comunist Roman si unul al Republicii Socialiste Romania.

"Ma consider un om inzestrat cu simtul umorului si cred ca e dreptul nostru sa ne despartim de trecut razand. Noi credem ca s-a uitat prea repede ce a insemnat perioada comunista in Romania. Am ales ziua de 23 august, pentru ca ea reprezinta o sarbatoare furata de comunisti", a explicat Horatiu Buzatu.

"Credem ca am ajuns in ceasul al doisprezecelea al acestui tragic impas al istoriei PNL Dolj (...)
Intreaga viata economica a judetului este profund afectata de voluntarism si incompetenta, concretizata intr-o politica economica falimentara, decisa aproape integral de Oprea, Mogos si familia sa.

S-a instituit un dezgustator si foarte nociv cult al personalitatii", se arata in scrisoarea dedicata lui Oprea.
Buzatu a spus, la incheierea conferintei, ca nu acuza pe nimeni de nimic, ci doar a vrut sa faca o gluma de 23 august.

Horatiu Buzatu a fost inlaturat de la conducerea PNL Dolj in cadrul unei conferinte judetene din 2005, cand la alegeri a iesit castigator senatorul Mario Oprea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.