Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, este socat de "pietrele" cu care este "bombardat" deputatul PNL, Mona Musca.

El a declarat ieri, la Pitesti, ca, desi nu a agreat-o niciodata, in mod deosebit, pe Mona Musca, nu i se pare totusi normala postura in care este pusa aceasta. "Pentru toata lumea, Mona Musca a fost un mit, care s-a construit in ultimii 10-15 ani. Nu este post de televiziune care sa nu-i fi facut imagine favorabila. Era invitata la tot soiul de emisiuni. Totusi, ma deranjeaza modul in care se arunca in ea cu pietre", a spus Vacaroiu, potrivit AM Press.
Potrivit senatorului PSD, deconspirarea trebuia sa inceapa cu dosarul presedintelui Traian Basescu, "in cazul in care acesta mai exista".

"Musca a fost sapata de un personaj care se declara sustinatorul ei"

La randul sau, senatorul PSD Ion Vasile a declarat ieri, la Buzau, ca "problema Monei Musca a fost instrumentata din interiorul PNL", de "un personaj care se declara sustinatorul ei". "Sa nu ne spuna noua nimeni ca problema Monei Musca nu a fost instrumentata din interiorul PNL. A fost facuta cu mana unui personaj care se declara sustinatorul ei. Este o actiune politica la fel ca multe altele", a afirmat Ion Vasile. Referindu-se la procesul de deconspirare, senatorul PSD considera ca acesta s-a transformat intr-o actiune politica. "Constat ca sunt executii la comanda. Nu inteleg de ce sunt 29, 70 de dosare, 100 sau 200 si pe ce criterii sunt scoase aceste dosare. Nu inteleg de ce a aparut in acest moment o astfel de operatiune? Sunt polite de platit", a adaugat Ion Vasile.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.