Comisiile juridica, cea de buget-finante si cea de administratie publica ale Camerei Deputatilor vor beneficia, din aceasta toamna, de un sistem electronic de vot si de inregistrare a dezbaterilor, a anuntat, ieri, presedintele Camerei, Bogdan Olteanu. El a precizat ca sistemul va permite inregistrarea audio-video a lucrarilor din cele trei comisii si transmiterea acestora pe site-ul Camerei Deputatilor.
Potrivit lui Bogdan Olteanu, cele trei comisii parlamentare vor fi informatizate dupa modelul sistemului electronic prevazut pentru sedintele in plen ale Camerei.
El a aratat ca au fost alese pentru inceput comisiile juridica, de buget-finante si administratie publica deoarece aceste comisii au pe ordinea de zi multe proiecte de interes public. Pe de alta parte, Bogdan Olteanu a spus ca spera sa fie finalizat cat mai repede proiectul initiat cu televiziunea publica de infiintare a unui canal prin cablu, care sa transmita lucrarile Parlamentului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.