Conducerea PSD va analiza, marti, in sedinta Biroului Permanent National, propunerea PC de izolare a PD, precum si situatia alesilor locali social-democrati care au trecut la alte partide.

Purtatorul de cuvant al social-democratilor, Cristian Diaconescu, a declarat ieri ca, in sedinta de marti, va fi formulat un raspuns la apelul PC de a izola PD.
Tot atunci, conducerea PSD va face o analiza si asupra situatiei finale a alesilor locali social-democrati care au parasit partidul. In cadrul sedintei BPN, se va discuta si despre modalitatile prin care acestia vor fi actionati in instanta.

Liderii conservatorilor au decis, joi, in Biroul Politic, ca inainte de 1 ianuarie 2007 sa gaseasca o formula de guvernare din care sa fie exclus PD, liderul Dan Voiculescu aratand ca poarta discutii in acest sens cu toate partidele politice.

PNL si UDMR au respins initiativa PC, iar presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a apreciat drept "fantezista" propunerea PC.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.