Apropiatii lui Geoana cauta solutii pentru prelungirea mandatului presedintelui PSD, astfel incit sa fie evitate alegerile si un eventual congres extraordinar.
Purtatorul de cuvint al PSD, Cristian Diaconescu, a recunoscut ieri ca una dintre propunerile de modificare a statutului partidului este prelungirea mandatului de presedinte de la doi la patru ani. Mircea Geoana a fost ales la congresul din aprilie 2005, cind a cistigat in fata lui Iliescu, pentru un mandat de doi ani.

Diaconescu a mentionat ca va fi redus si numarul de membri la nivelul structurilor de conducere. "Avem nevoie de structuri mai mici si mai eficiente, cu responsabilitati precise, acest lucru fiind necesar pentru a combate orice fel de element care ar putea conduce la neincrederea cetatenilor in activitatea liderilor", a spus Cristian Diaconescu. El a afirmat ca vor fi luate o serie de masuri pentru ca partidul sa ajunga la 40%. PSD a scazut in sondaje, avind in prezent circa 20% dintre optiunile de vot.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.