Liderii PSD sint bulversati de afirmatiile lui Adrian Nastase potrivit carora partidul a ajuns la jumatate din procentele pe care le-a avut la ultimele alegeri

Cel mai dur dintre toti pare a fi Marian Vanghelie, presedintele executiv al PSD Bucuresti, care tuna si fulgera impotriva lui Nastase: "Am ajuns aici din cauza lui! Cine citeste sondajele de opinie vede ca Adrian Nastase e vazut drept cel mai corupt si cel mai mincinos. Nu e Nastase indreptatit sa spuna ca partidul a ajuns la 20%", afirma Vanghelie. Acesta il acuza pe Nastase "pentru modul dictatorial" in care a condus partidul si pentru faptul ca "acum partidul achita nota de plata pentru felul in care si-a facut el de cap".

Vasile Dincu sustine ca unul dintre motivele prabusirii in sondaje este pierderea alegerilor. "Am ajuns la 19% cind presedintele PSD era inca Adrian Nastase", spune Dincu. El recunoaste ca partidul a scazut drastic in sondaje si in urma scandalului matusii Tamara. "Adrian Nastase a ajuns in toate topurile negative, iar partidul a scazut din cauza acestui scandal", spune strategul PSD, care-i da credit, totusi, lui Nastase, spunind ca acesta n-a dorit sa faca, de fapt, un comentariu destabilizator la adresa PSD.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.