Mona Musca are sprijin de unde probabil se astepta mai putin. Tribunul isi dezvaluie latura crestina si se arata nemultumit de comportamentul liberalilor. "Am o compasiune crestina fata de Mona Musca. Ea a gresit ca si-a falsificat biografia si a fost campioana legilor lustratiei. Nu sunt de acord cu linsarea ei publica. Faptul ca un om, o femeie, este hartuita ca o fiara, in primul rand de fostii ei tovarasi de drum, este odios. Daca suntem crestini, este bine sa ne oprim aici", a declarat ieri Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu mai bine de o luna, Vadim sustinea sus si tare ca familia Musca avea casa conspirativa, ca deputata liberala a fost colaborator al Securitatii si ca sotul acesteia a scris teza de doctorat in chimie a Elenei Ceausescu, iar acum se arata milostiv si intelegator. Liderul PRM este atat de impresionat de amploarea pe care au luat-o lucrurile, incat nu s-a sfiit sa spuna ca isteria creata de "dosariada" s-ar putea termina cand se va sinucide un om pus la zid de societate.

"Ceea ce face CNSAS seamana cu din 12 ianuarie 1990, cand s-a strigat si ", a spus presedintele PRM.

Schimbarea la 180 de grade a atitudinii Tribunului nu poate sa nu starneasca uimire. El s-a adaugat, prin declaratiile facute, pe scurta lista a sustinatorilor Monei Musca, alaturi de Cristian Boureanu, Raluca Turcan si Valeriu Stoica.

Biroul Permanent al Organizatiei PNL Bucuresti a decis, miercuri, in unanimitate, sa ii retraga sprijinul politic deputatului Mona Musca, somand-o, totodata, sa demisioneze din parlament. Decizia finala va fi luata insa de Delegatia Permanenta a PNL, care va avea loc la inceputul lunii septembrie.